• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kesäkurpitsa-katkarapupasta

Kesäkurpitsa-katkarapupastassa yhdistyvät raikas kesäkurpitsa ja maukkaat katkaravut. Mausteena voit käyttää myös tuoretta minttua.
Kesäkurpitsa-katkarapupasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 750 kcal / annos (420g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kesäkurpitsa puoliksi ja viipaloi se pituussuunnassa ohuiksi levyiksi. Nosta kesäkurpitsalevyt päällekkäin ja leikkaa ne pastan levyisiksi suikaleiksi. Viipaloi surimit saman kokokoisiksi suikaleiksi.
  2. Hienonna valkosipulin kynnet. Sulata katkaravut. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuullota valkosipuli öljyssä. Lisää kesäkurpitsat ja mausta seos suolalla sekä pippurilla. Kun kesäkurpitsat ovat hieman pehmenneet, lisää katkaravut, surimit sekä voi. Kuumenna seos nopeasti kiehuvaksi.
  4. Valuta pasta ja nostele se kesäkurpisaseoksen joukkoon. Ripottele päälle hienonnettua basilkaa ja tarjoa heti.

Ravintosisältö perannos 420g100 g

  • 750 kcal3 130 kJ
  • Proteiinia32 g
  • Hiilihydraatteja90 g
  • Rasvaa30 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille