• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohipihvit

Kirjolohipihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 400 kcal / annos (180g)

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • Pirkka meijerivoita tai juoksevaa margariinia

Pinnalle

    • 1/2sitruunaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi. Siirrä lohisuikaleet kulhoon. Viipaloi halkaistu ja huuhdeltu purjo. Kuullota purjoviipaleet joko mikroaaltouunissa tai paistinpannussa pienessä rasvamäärässä.
  2. Lisää kalasuikaleiden joukkoon purjo, tilli, perunajauhot siivilän läpi, suola ja mustapippuria. Vaahdota valkuainen kevyesti ja sekoita se lopuksi muiden aineiden joukkoon.
  3. Kuumenna rasva paistinpannussa. Nosta kauhalla nokare kalaseosta kuumalle pannulle. Tasoita seos pyöreäksi pihviksi. Paista pihvit kauniin ruskeiksi. Seoksesta tulee noin 10 pihviä.
  4. Purista kypsille pihveille sitruunanmehua. Tarjoa kirjolohipihvit perunasoseen tai keitettyjen perunoiden sekä ruohosipulilla ja sinapilla maustetun kermaviilin kanssa.

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 400 kcal1 680 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1