Kaura-puolukkapuuro
Pehmeärakenteinen kaura-puolukkapuuro tehdään gluteenittomista kaurajauhoista.
- 2-3 annosta
- alle 30 min
Ainekset
2-3 annosta
- 5dlvettä
- 2dl(100 g)Pirkka puolukoita (pakaste)
- 1/2dlsokeria
- ripaussuolaa
Valmistus
alle 30 min- Kiehauta vesi, puolukat, sokeri ja suola. Vatkaa joukkoon kaurajauhot.
- Keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, välillä sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla. Tarjoa puuro haaleana tai kylmänä maidon kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi