Hyppää sisältöön
Kaura-raparperitiramisuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kaura-raparperitiramisu

  • Annosmäärä12 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Kaura-raparperitiramisu on herkullinen ja kesäinen jälkiruoka.

    Ainekset

    12 annosta
    • 1 pkt (175 g) kaurakeksejä

    Kostutus

    • 3 rkl kahvia

    Täyte

    • 1 pkt (350 g) raparperisosetta
    • 1 tlk (2 1/2 dl) Flora Kuohu -kasvirasvasekoitetta
    • 1 prk (200 g) Pirkka turkkilaista laktoositonta jogurttia
    • n. 3 rkl sokeria
    • 1 rkl sitruunanmehua
    • 1 tl sitruunankuorta raastettuna

    Pinnalle

    • kaakaojauhetta (tummaa)
    • (tuoreita mansikoita)

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Asettele puolet kekseistä suorakaiteen muotoiselle vadille hieman limittäin. Kostuta keksit kahvilla pullasudin avulla.
    2. Levitä keksien päälle puolet raparperisoseesta. Vaahdota kasvirasvasekoite. Sekoita vaahtoon jogurtti, sokeri, sitruunanmehu ja -kuori. Levitä piirakkavuokaan puolet täytteestä. Asettele päälle loput keksit ja kostuta ne. Lisää raparperisose ja täyte.
    3. Anna tiramisun vetäytyä jääkaapissa noin tunti ennen tarjoamista. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ja koristele halutessasi tuoreilla mansikoilla.
    Vinkki! Voit tehdä tiramisun myös annoskulhoihin. Paloittele keksejä tarvittaessa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,0 (4 arviota)