• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kaura-raparperitiramisu

Kaura-raparperitiramisu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 222 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta

Kostutus

    • 3rklkahvia

Täyte

    • 1pkt(350 g)raparperisosetta
    • 1tlk(2 1/2 dl)Flora Kuohu -kasvirasvasekoitetta
    • n. 3rklsokeria
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1tlsitruunan raastettua kuorta

Pinnalle

    • kaakaojauhetta (tummaa)
    • (tuoreita mansikoita)

Valmistus

yli 60 min
  1. Asettele puolet kekseistä suorakaiteen muotoiselle vadille hieman limittäin. Kostuta keksit kahvilla pullasudin avulla.
  2. Levitä keksien päälle puolet raparperisoseesta. Vaahdota kasvirasvasekoite. Sekoita vaahtoon jogurtti, sokeri, sitruunanmehu ja -kuori. Levitä piirakkavuokaan puolet täytteestä. Asettele päälle loput keksit ja kostuta ne. Lisää raparperisose ja täyte.
  3. Anna tiramisun vetäytyä jääkaapissa noin tunti ennen tarjoamista. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ja koristele halutessasi tuoreilla mansikoilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tehdä tiramisun myös annoskulhoihin. Paloittele keksejä tarvittaessa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 222 kcal929 kJ
  • Proteiinia2,27 g
  • Hiilihydraatteja27,4 g
  • Rasvaa11,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu