Hyppää sisältöön
SuklaajuustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Suklaajuustokakku

  • Annosmäärä12 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Suklaajuustokakku maistuu suklaalle ja appelsiinille. Kakku hyytyy osittain suklaalla ja osittain liivatelehdillä.

    Ainekset

    12 annosta
    • 1 pkt (175 g) kaurakeksejä
    • 50 g Pirkka voita
    • 2 rkl kahvijuomaa

    Täyte

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 731 kJ / 416 kcal
    • Rasva
      27,9 g
    • josta tyydyttynyttä
      17 g
    • Hiilihydraatit
      34,1 g
    • josta sokereita
      25,9 g
    • Proteiini
      5,2 g
    • Suola
      0,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Hienonna keksit monitoimikoneen leikkuuterällä. Lisää pehmeä tai sulatettu rasva ja kahvi. Sekoita tasaiseksi.
    2. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle. Painele keksiseos vuoan pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin.
    3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Sulata suklaa hyvin miedolla lämmöllä kattilassa, mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoittaen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita suklaa, tuorejuusto, sokeri, appelsiininkuori ja vaniljasokeri keskenään.
    4. Kuumenna kahvi kiehuvaksi. Liuota vedestä puristetut liivatelehdet kahvin joukkoon. Kaada liivateseos suklaa-tuorejuustoseoksen joukkoon ja sekoita. Yhdistä kermavaahto ja suklaa-tuorejuustoseos. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta. Nosta kakku jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi tai yön yli. Voit pikahyydyttää kakun pakastimessa, noin 30 minuuttia.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,9 (98 arviota)

    • Aloitteleva tuorekaakkuilija
      7 vuotta sitten
      Voiko kakun pakastaa? Muuttuuko koostumus jos vaikka unohtuu pakkaseen hyytymään liian kauaksi aikaa? Kokeiluun menee,ihana kakku jos fazerinan makua.
    • K-Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Aloitteleva tuorekaakkuilija, kakun voi hyvin pakastaa. Ota kakku jääkaappiin sulamaan hyvissä ajoin ennen tarjoamista.
    • minä vain
      8 vuotta sitten
      Hei! Mitä kahvijuoma tarkoittaa - käykö normaali suodatinkahvi? Kuinka vahvaa kahvin kannattaa olla?
    • K-Kuluttajapalvelu
      8 vuotta sitten
      minä vain, kahvijuoma tarkoittaa juuri tavallista suodatinkahvia. Kahvijuomasta voi halutessaan tehdä hiukan tavallista vahvempaa.
    • Nimetön käyttäjä
      9 vuotta sitten
      Todella herkullinen kakku! Maku muistuttaa ihanasti Fazerina-suklaata.