• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohi-kasvisnyytit

Kirjolohi-kasvisnyytit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 127 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(580 g)Pirkka kirjolohifilee, ruodoton (sis. suolaa 1 %)
    • 2(n. 150 g)porkkanaa
    • 1(n. 150 g)palsternakka
    • 1isosipuli
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1rs(200 g)Viola yrtti-pippurituorejuustoa

Lisäksi

    • alumiinifoliota

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista kalasta nahka ja paloittele kala reiluhkoiksi kuutioiksi.
  2. Kuori ja paloittele kasvikset pienehköiksi suupaloiksi. Leikkaa foliosta 4 isoa palaa. Jaa kasvikset folioille. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Jaa kalapalat ja tuorejuusto nokareina kasvisten päälle. Sulje nyytit tiiviisti.
  4. Kypsennä nyyttejä 225 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Avaa nyytit varovasti ja tarkista kasvisten kypsyys. Tarjoa salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 127 kcal531 kJ
  • Proteiinia9,33 g
  • Hiilihydraatteja4,73 g
  • Rasvaa7,77 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1