Kirjolohi-kasvisnyytit
Kirjolohi-kasvisnyytit maistuvat myö perheen pienimmille.
4 annosta30 - 60 min127 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 600gkirjolohifileetä
- 2-3(n. 200 g)Pirkka perunaa (keltainen pussi)
- 2(n. 150 g)porkkanaa
- 1(n. 150 g)palsternakka
- 1isosipuli
- n. 1tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1rs(200 g)Viola yrtti-pippurituorejuustoa
Lisäksi
- alumiinifoliota
Valmistus
30 - 60 min- Poista kalasta nahka ja paloittele kala reiluhkoiksi kuutioiksi.
- Kuori ja paloittele kasvikset pienehköiksi suupaloiksi. Leikkaa foliosta 4 isoa palaa. Jaa kasvikset folioille.
- Jaa kalapalat kasvisten päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tuorejuusto nokareina pinnalle. Sulje nyytit tiiviisti.
- Kypsennä nyyttejä 225 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Avaa nyytit varovasti ja tarkista kasvisten kypsyys. Tarjoa salaatin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 127 kcal531 kJ
- Proteiinia 9,33 g
- Hiilihydraatteja4,73 g
- Rasvaa7,77 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi