Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Kermainen kahden kalan pastakastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kermainen kahden kalan pastakastike

Kermainen kahden kalan pastakastike maustetaan chilikastikkeella, sitruunanmehulla ja -kuoriraasteella ja tarjotaan pastan, perunoiden tai riisin kanssa.

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(300 g)Pirkka kahden kalan kuutioita, MSC (pakaste)
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • pala (200 g)purjoa
    • 1rklöljyä
    • 1rklPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1tlsitruunan raastettua kuorta
    • 1/2dltilliä hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä kalat lautaselle. Anna kalakuutioiden hieman sulaa, noin 15 minuuttia. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
  2. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet öljyssä. Lisää joukkoon kalat ja kerma. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kalapalat ovat sisältäkin kypsiä. (Kypsennysaika on lyhyempi, jos kalapalat ovat täysin sulaneita.)
  3. Mausta chilikastikkeella, sitruunanmehulla ja -kuoriraasteella. Ripottele pinnalle tilliä.
  4. Tarjoa pastan, perunoiden tai riisin kanssa

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille33 arvostelua