• Erityisruokavaliot

Kermainen kahden kalan pastakastike

Kermainen kahden kalan pastakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 212 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä kalat lautaselle. Anna kalakuutioiden hieman sulaa, noin 15 minuuttia. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
  2. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet öljyssä. Lisää joukkoon kalat ja kerma. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kalapalat ovat sisältäkin kypsiä. (Kypsennysaika on lyhyempi, jos kalapalat ovat täysin sulaneita.)
  3. Mausta chilikastikkeella, sitruunanmehulla ja -kuoriraasteella. Ripottele pinnalle tilliä.
  4. Tarjoa pastan, perunoiden tai riisin kanssa

Ravintosisältö per 100 g

  • 212 kcal888 kJ
  • Proteiinia11,4 g
  • Hiilihydraatteja2,38 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3