Kermainen kirjolohipannu
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Kermainen kirjolohipannu valmistuu nopeasti. Paista kalapalat rapeiksi ja mausta kermainen lehtikaalimuhennos sinapilla ja sitruunankuorella.
Ainekset
4 annosta
1 pkt (580 g) | SJØ kirjolohifileetä (sis. suolaa 1 %) tai |
1 rkl | voita tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
1 | valkosipulinkynsi hienonnettuna tai |
1/2 ps (à 125 g) | tai |
1 tlk (2 dl) | tai |
1 rkl | vehnäjauhoja tai |
n. 3/4 dl | vettä tai |
1 rkl | Maille Dijon sinappia tai |
1/2 rkl | sitruunanmehua tai |
1/2 rkl | sitruunankuorta raastettuna tai |
n. 1/4 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa kirjolohifilee 4–6 annospalaan ja paista ne voi-öljyseoksessa kuumalla pannulla. Nosta kirjolohipalat varovasti sivuun ja poista niistä nahkat vetämällä.
Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla. Lisää lehtikaalisuikaleet ja paista hetki.
Lisää kuohukerma pannulle, lisää myös veteen sekoitetut vehnäjauhot samalla sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja anna suurustua. Mausta sinapilla, sitruunankuorella sekä mehulla ja suolalla.
Nosta kalapalat muhennoksen pinnalle ja mausta niiden pinta mustapippurilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,4(78 arvostelua)
- alle 30 min3,9(34 arvostelua)
- alle 30 min3,4(234 arvostelua)
- alle 30 min4,6(36 arvostelua)
- alle 30 min3,8(100 arvostelua)
- alle 30 min4,3(99 arvostelua)
- alle 30 min4,0(62 arvostelua)
- alle 30 min3,6(21 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (43 arvostelua)
- leena3 vuotta sittenIhania uutuksia. Pidän näistä. Tykkään kokeilla.