Kermainen kirjolohipannu
Kermainen kirjolohipannu valmistuu nopeasti. Paista kalapalat rapeiksi ja mausta kermainen lehtikaalimuhennos sinapilla ja sitruunankuorella. Noin 3,80 €/annos*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(580 g)SJØ kirjolohifileetä (sis. suolaa 1 %)
- 1rklvoita
- 1-2rklöljyä
- 1(100 g)sipuli
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1/2ps(à 125 g)Pirkka lehtikaalisuikaleita
- 1tlk(2 dl)Pirkka kuohukermaa
- 1rklvehnäjauhoja
- n. 3/4dlvettä
- 1rklMaille Dijon sinappia
- 1/2rklsitruunanmehua
- 1/2rklsitruunankuorta raastettuna
- n. 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa kirjolohifilee 4-6 annospalaan ja paista ne voi-öljyseoksessa kuumalla pannulla. Nosta kirjolohipalat varovasti sivuun ja poista niistä nahkat vetämällä.
- Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla. Lisää lehtikaalisuikaleet ja paista hetki.
- Lisää kuohukerma pannulle, lisää myös veteen sekoitetut vehnäjauhot samalla sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja anna suurustua. Mausta sinapilla, sitruunankuorella sekä mehulla ja suolalla.
- Nosta kalapalat muhennoksen pinnalle ja mausta niiden pinta mustapippurilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet
Kommentoi
Ihania uutuksia. Pidän näistä. Tykkään kokeilla.