Kerrosrosolli
Valmista rosolli lasipurkkiin kauniiksi kerroksiksi.
yli 60 min59 kcal / 100 g
Ainekset
- 3isoa keitettyä porkkanaa
- 3isoa keitettyä perunaa
- 1/2tlk(à 720 g)Pirkka pieniä punajuuria
- 2maustekurkkua
- 2omenaa
- 1punasipuli
Kastike
- 1prk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä
- 1rklpunajuurten lientä
- 1tlomenaviinietikkaa
- 1/4tlsokeria
- ripaussuolaa
Valmistus
yli 60 min- Keitä porkkanat ja perunat kuorineen kypsiksi. Jäähdytä. Kuori ne ja kuutioi pieneksi kuutioiksi. Kuutioi myös maustekurkut, punajuuret ja kuoritut omenat. Hienonna kuorittu punasipuli.
- Pane kuutiot kerroksittain korkeaan lasimaljaan. Jätä osa kuutioista pinnan koristelua varten. Asettele kuutiot sektoreittain pinnalle.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa kastike erikseen.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 59 kcal247 kJ
- Proteiinia 1,1 g
- Hiilihydraatteja7 g
- Rasvaa1,8 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi