• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kerrosrosolli

Kerrosrosolli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

Kastike

    • 1rklpunajuurten lientä
    • 1tlomenaviinietikkaa
    • 1/4tlsokeria
    • ripaussuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä porkkanat ja perunat kuorineen kypsiksi. Jäähdytä. Kuori ne ja kuutioi pieneksi kuutioiksi. Kuutioi myös maustekurkut, punajuuret ja kuoritut omenat. Hienonna kuorittu punasipuli.
  2. Pane kuutiot kerroksittain korkeaan lasimaljaan. Jätä osa kuutioista pinnan koristelua varten. Asettele kuutiot sektoreittain pinnalle.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa kastike erikseen.

Ravintosisältö per 100 g

  • 59 kcal247 kJ
  • Proteiinia1,1 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa1,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille