Kesäinen kaaliwokki ja loimulohi
Varhaiskaalista ja muista kesäkasviksista syntyy nopeasti maukas kaaliwokki. Tarjoa wokin kanssa loimu- tai savukalaa. Noin 4,10€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 400gvarhaiskaalia
- 1(200 g)pieni parsakaalia
- 3(120 g)varhaisporkkanaa
- 1/2ruukkuaminttua
- 200gperattuja herneitä
- 1tlk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1/4tlsokeria
Lisäksi
- 2pkt(à 250 g)Pirkka loimukirjolohta
Valmistus
alle 30 min- Suikaloi kaali. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Hienonna minttu.
- Paista kaali, parsakaalia ja porkkanaa öljyssä paistinpannulla kannella peitettynä, välillä sekoitellen 5-7 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Sekoita joukkoon herneet, minttu, jogurtti, suola, pippuri ja sokeri.
- Tarjoa kaaliwokki loimukirjolohen kera.
Tiesitkö että...
Voit tarjota jogurtin myös erikseen kaaliwokin kastikkeena. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi