• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kesäinen kaaliwokki ja loimulohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kesäinen kaaliwokki ja loimulohi

Varhaiskaalista ja muista kesäkasviksista syntyy nopeasti maukas kaaliwokki. Tarjoa wokin kanssa loimu- tai savukalaa. Noin 4,10€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 400gvarhaiskaalia
    • 1(200 g)pieni parsakaalia
    • 3(120 g)varhaisporkkanaa
    • 1/2ruukkuaminttua
    • 200gperattuja herneitä
    • 1tlk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/4tlsokeria

Lisäksi

    • 2pkt(à 250 g)Pirkka loimukirjolohta

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi kaali. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Hienonna minttu.
  2. Paista kaali, parsakaalia ja porkkanaa öljyssä paistinpannulla kannella peitettynä, välillä sekoitellen 5-7 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Sekoita joukkoon herneet, minttu, jogurtti, suola, pippuri ja sokeri.
  3. Tarjoa kaaliwokki loimukirjolohen kera.

Tiesitkö että...

Voit tarjota jogurtin myös erikseen kaaliwokin kastikkeena. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille 23 arvostelua