• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kirjolohi-tomaattipasta

Tämäkin resepti vain n. 3,00€/annos*.
Kirjolohi-tomaattipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 685 kcal / annos (380g)

Ainekset

4 annosta
    • 1(n. 300 g)kesäkurpitsa
    • 2(n. 200 g)sipulia
    • 1valkosipulinkynsi
    • 2rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria
    • 1rs(300 g)kirjolohisuikaleita (sis. suolaa 1 %)
    • 1/2rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
    • 1/2ruukkuatuoretta basilikaa

Pinnalle

    • 1ps(150 g)Valio Koskenlaskija murennettua

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kypsän, valutetun pastan joukkoon 1 rkl öljyä.
  2. Suikaloi kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli.
  3. Kuullota sipulit rasvassa paistokasarissa. Lisää kesäkurpitsasuikaleet ja ruskista niitä hieman. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Siirrä kasvisseos paistokasarin toiseen reunaan. Kumoa kasariin lohisuikaleet ja kypsennä. Halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna basilika. Sekoita tomaatit ja basilika varovasti kasviksien sekä lohen joukkoon.
  5. Kuumenna tarjoilukulho. Kaada siihen kuuma pasta ja kirjolohi-kasvisseos. Tarjoa lisäksi juustomurua.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 685 kcal2 870 kJ
  • Proteiinia33,2 g
  • Hiilihydraatteja55,9 g
  • Rasvaa34,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille