Kesäkurpitsagratiini
Kesäkurpitsagratiini on maukas vihannesgratiini, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Herkkujuustojen makuja tasapainottavat mausteet, mm. pippuri.
5 annosta30 - 60 min
Ainekset
5 annosta
- 2pientä (à 300 g)kesäkurpitsaa
- 4tomaattia
- 1tloreganoa tai pizzamaustetta
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1-2rklparmesaania raastettuna
- 2kananmunaa
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa kesäkurpitsat noin sentin viipaleiksi ja tomaatit ohuiksi, noin puolen sentin viipaleiksi. Lado viipaleet vuorotellen limittäin voideltuun, laakeaan uunivuokaan.
- Ripottele vihannesten pinnalle oreganoa, suolaa, pippuria ja parmesaaniraastetta.
- Sekoita kananmunat ja juustoraaste keskenään. Levitä muna-juustoseos kesäkurpitsa- ja tomaattiviipaleiden päälle.
- Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.
Katso video
Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Ei tuolla ohjeella tule hyvää. Reseptin kirjoittaja ei varmaankaan itse ole valmistanut.