• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kesäkurpitsagratiini

Kesäkurpitsagratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kesäkurpitsat noin sentin viipaleiksi ja tomaatit ohuiksi, noin puolen sentin viipaleiksi. Lado viipaleet vuorotellen limittäin voideltuun, laakeaan uunivuokaan.
  2. Ripottele vihannesten pinnalle oreganoa, suolaa, pippuria ja parmesaaniraastetta.
  3. Sekoita kananmunat ja juustoraaste keskenään. Levitä muna-juustoseos kesäkurpitsa- ja tomaattiviipaleiden päälle.
  4. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.

Kommentoi

Arvosana reseptille5