KesäkurpitsagratiiniTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kesäkurpitsagratiini

Kesäkurpitsagratiini on maukas vihannesgratiini, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Herkkujuustojen makuja tasapainottavat mausteet, mm. pippuri.

  • 5 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kesäkurpitsat noin sentin viipaleiksi ja tomaatit ohuiksi, noin puolen sentin viipaleiksi. Lado viipaleet vuorotellen limittäin voideltuun, laakeaan uunivuokaan.
  2. Ripottele vihannesten pinnalle oreganoa, suolaa, pippuria ja parmesaaniraastetta.
  3. Sekoita kananmunat ja juustoraaste keskenään. Levitä muna-juustoseos kesäkurpitsa- ja tomaattiviipaleiden päälle.
  4. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 20 arvostelua