• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Välimeren vihannespaistos

Välimeren vihannespaistos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 140 kcal / annos (180g)

Ainekset

8 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori keitetyt perunat. Leikkaa perunat, tomaatit ja kesäkurpitsa 1/2 sentin viipaleiksi. Paista kesäkurpitsaviipaleet oliiviöljyssä molemmin puolin, kunnes ne saavat hiukan väriä.
  2. Lado kasvisviipaleet vuorotellen limittäin yhteen isoon tai kahteen pienempään laakeaan vuokaan. Ripottele päälle suolaa, mustapippuria, rosmariinia ja hienonnettua valkosipulia. Valuta päälle tilkka oliiviöljyä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  3. Vuole parmesaanista ohuita lastuja kuorimaveitsellä. Levitä lastut vihannesten päälle juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisäkkeenä.

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 140 kcal586 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2