Tomaatti-kesäkurpitsahöystö ja broileripihvit
Broileripihvit maustetaan mustapippurituorejuustolla ja tarjotaan mehevän kasvishöystön kanssa.
3-4 annosta30 - 60 min87,4 kcal / 100 g
Ainekset
3-4 annosta
- 2nippusipulia varsineen
- 2pientä (400 g)kesäkurpitsaa
- 1iso (200 g)paprika
- 3valkosipulinkynttä
- 2rklöljyä
- 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- 1-2tlkuivattua oreganoa tai
- 1rkltuoretta hienonnettuna
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlsokeria
- ripausmustapippuria
- 1rklsitruunanmehua
- 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
Lisäksi
- 1pkt(100 g)Pirkka Parhaat mustapippurituorejuustoa
- yrttejä
Valmistus
30 - 60 min- Viipaloi sipulit ja hienonna sipulin varret. Kuutioi kesäkurpitsat ja paprika. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuullota sipulia öljyssä. Lisää kesäkurpitsat, paprikat ja valkosipulit. Sekoittele vihanneksia pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman.
- Kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta oreganolla, suolalla, sokerilla ja pippurilla. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää sitruunanmehu ja persilja.
- Kuivaa broilerinfileistä ylimääräinen marinadi talouspaperilla ja grillaa noin 8 minuuttia/puoli, kunnes lihasta tikulla pistettäessä tuleva neste on kirkasta. Paloittele juusto ja nosta broilereiden päälle. Koristele tuoreilla yrteillä.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 87,4 kcal366 kJ
- Proteiinia 6,23 g
- Hiilihydraatteja4,39 g
- Rasvaa5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Hyvää!