KesäkurpitsatacotTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kesäkurpitsatacot

Pehmeät tacokuoret syntyvät nyt kesäkurpitsasta. Nopean ja herkullisen täytteen saat valmiista uunibataattilohkoista. Noin 2,90€/annos*

  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4-6 annosta

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta pesty kesäkurpitsa karkeaksi. Nosta raaste siivilään ja ripottele sekaan suola. Jätä valumaan 10 minuutiksi. Puristele kesäkurpitsaraaste mahdollisimman kuivaksi ja kumoa kulhoon.
  2. Lisää raasteen sekaan muna, parmesaani, korppujauhot, hienonnettu yrtti ja mustapippuri. Sekoita tasaiseksi ja muotoile leivinpaperille uunipellille 10 ohutta lettusta (Ø 13 cm).
  3. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes letut ovat saaneet pintaansa hieman kaunista paistoväriä.
  4. Paista bataattilohkot pussin ohjeen mukaan.
  5. Täytä kesäkurpitsatacokuoret bataattilohkoilla, tacokastikkeella, ranskankermalla ja guacamolella tai avokadolla. Ripottele pinnalle hienonnettua korianteria.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 24 arvostelua