Kesäkurpitsatacot
Pehmeät tacokuoret syntyvät nyt kesäkurpitsasta. Nopean ja herkullisen täytteen saat valmiista uunibataattilohkoista. Noin 2,90€/annos*
- 4-6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4-6 annosta
- 500gkesäkurpitsaa
- 1/2tlsuolaa
- 1iso kananmuna
- 1/2dlkorianteria tai persiljaa hienonnettuna
- 1/2tlmustapippuria
Täyte
- 1ps(500 g)Pirkka bataattilohkoja (pakaste)
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1prk(150 g)Pirkka Parhaat guacamoledippiä tai
- 2(600 g)Pirkka syöntikypsää avokadoa
- 1/2ruukkuaPirkka tuoretta korianteria
Valmistus
30 - 60 min- Raasta pesty kesäkurpitsa karkeaksi. Nosta raaste siivilään ja ripottele sekaan suola. Jätä valumaan 10 minuutiksi. Puristele kesäkurpitsaraaste mahdollisimman kuivaksi ja kumoa kulhoon.
- Lisää raasteen sekaan muna, parmesaani, korppujauhot, hienonnettu yrtti ja mustapippuri. Sekoita tasaiseksi ja muotoile leivinpaperille uunipellille 10 ohutta lettusta (Ø 13 cm).
- Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes letut ovat saaneet pintaansa hieman kaunista paistoväriä.
- Paista bataattilohkot pussin ohjeen mukaan.
- Täytä kesäkurpitsatacokuoret bataattilohkoilla, tacokastikkeella, ranskankermalla ja guacamolella tai avokadolla. Ripottele pinnalle hienonnettua korianteria.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tehty jo pari kertaa ja päihittävät kaupan jauholätyt mennen tullen.
Todella ihania, herkullisia! Mutta itsetehtyjen maustettujen bataattilohkojen kanssa! Nam, suussasulavia!