• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kreikkalainen papusalaatti

Kreikkalainen papusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 280 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Huuhdo ja valuta pavut, kaada ne kastikkeen joukkoon. Suikaloi kuorittu sipuli ja sekoita papuseokseen.
  2. Revi salaatti vadille. Lohko tomaatit. Halkaise kurkku pitkittäin ja viipaloi. Kuutioi paprika.
  3. Valuta juustokuutiot. Lisää papuseos, vihannekset ja juustot salaatin päälle. Viimeistele salaatti oliiveilla ja tuoreella oreganolla. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 280 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille