Kiinankaalipata
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Nopeasti kypsyvä kiinankaalipata on valmistettu samaan tapaan kuin perinteinen valkokaalipata.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
250 g | naudan jauhelihaa tai |
1–2 (200 g) | sipulia tai |
3 (200 g) | porkkanaa tai |
1 dl | tai |
2 rkl | kasvisfondia tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
n. 1 kg | tai |
n. 3 dl | vettä tai |
2 rkl | siirappia tai |
1 tl | oreganoa tai |
(ripaus | suolaa) tai |
Lisäksi | |
---|---|
puolukkahilloa tai -survosta tai |
Valmistus
30 - 60 min
Paahda jauheliha pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja suikaloidut porkkanat. Anna kuullottua pari minuuttia. Lisää riisi ja jatka kuullottamista vielä pari minuuttia. Mausta kasvisfondilla ja pippurilla.
Suikaloi kiinankaali ja lisää suikaleet kattilaan. Lisää vesi. Kypsennä kannen alla noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta lopuksi siirapilla, oreganolla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa puolukkasurvoksen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(101 arviota)
- 30 - 60 min4,0(30 arviota)
- 30 - 60 min3,8(191 arviota)
- 30 - 60 min4,0(97 arviota)
- yli 60 min3,9(92 arviota)
- 30 - 60 min4,5(4 arviota)
- 30 - 60 min4,0(9 arviota)
- 30 - 60 min4,3(17 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (67 arviota)
- Hanna-819 kuukautta sittenOlipa hyvää
- Taina H1 vuosi sittenOlipa hyvä ja nopsaan valmistui