• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kiinankaalipata

Nopeasti kypsyvä kiinankaalipata on valmistettu samaan tapaan kuin perinteinen valkokaalipata.
Kiinankaalipata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • puolukkahilloa tai -survosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paahda jauheliha pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja suikaloidut porkkanat. Anna kuullottua pari minuuttia. Lisää riisi ja jatka kuullottamista vielä pari minuuttia. Mausta kasvisfondilla ja pippurilla.
  2. Suikaloi kiinankaali ja lisää suikaleet kattilaan. Lisää vesi. Kypsennä kannen alla noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta lopuksi siirapilla, oreganolla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa puolukkasurvoksen kanssa.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 153 kcal635 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9