Kikhernebolognese
Uunissa rapeaksi paahdettavista kikherneistä syntyy maistuva kasvisbolognesekastike. Noin 0,95€/annos*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1tlk(380/230 g)Pirkka kikherneitä suolaliemessä
- 1/2rklPirkka korppujauhoja
- 1 1/2tlvalkosipulimurskaa
- 1/2tlsuolaa
- 1prk(400 g)Bertolli bolognese tradizionale -kastiketta
- n. 1 1/2dlvettä
- (tuoretta tai kuivattua oreganoa )
Valmistus
alle 30 min- Valuta kikherneet. Yhdistä pellille asetetun leivinpaperin päällä kikherneet, juustoraaste, korppujauhot, valkosipulimurska ja suola. Sekoita, kunnes kikherneet ovat kauttaaltaan seoksessa ja levitä ne tasaiseksi kerrokseksi.
- Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Pane kattilaan kastike ja vesi. Anna kiehua pari minuuttia. Lisää paahtuneet kikherneet kastikkeen sekaan. Viimeistele annokset halutessasi tuoreella tai kuivatulla oreganolla. Nauti keitetyn pastan kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi