Hyppää sisältöön
KikhernebologneseTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kikhernebolognese

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Uunissa rapeaksi paahdettavista kikherneistä syntyy maistuva kasvisbolognesekastike.
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    244 kJ / 58 kcal
  • Rasva
    1,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,3 g
  • Hiilihydraatit
    7 g
  • josta sokereita
    3,1 g
  • Proteiini
    3 g
  • Suola
    1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta kikherneet. Yhdistä pellille asetetun leivinpaperin päällä kikherneet, juustoraaste, korppujauhot, valkosipulimurska ja suola. Sekoita, kunnes kikherneet ovat kauttaaltaan seoksessa ja levitä ne tasaiseksi kerrokseksi.
  2. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
  3. Pane kattilaan kastike ja vesi. Anna kiehua pari minuuttia. Lisää paahtuneet kikherneet kastikkeen sekaan. Viimeistele annokset halutessasi tuoreella tai kuivatulla oreganolla. Nauti keitetyn pastan kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (100 arviota)

  • Naukkis
    17 päivää sitten
    Vähän hankala syödä pastan kanssa kun kikkikset karkailee vaan alta pois. Lisäsin chiliä ja ensi kerralla en ehkä lisäisi vettä ollenkaan.
  • Putkisen setä
    3 kuukautta sitten
    Juusto vain palaa uunissa. Kastike ei myöskään tarvitse lantrausta. Omituisia valintoja.
  • K-Kuluttajapalvelu
    3 kuukautta sitten
    Putkisen setä, harmillista kuulla, ettei resepti ole ollut mieluinen. Välitän palautteesi tiedoksi eteenpäin.
  • Kikherneidenystävä
    8 kuukautta sitten
    Nopea, helppo, halpa ja maukas
  • Kasvisruokailija
    1 vuosi sitten
    Tein oman version tästä, eli jätin juuston pois kikherneistä ja lisäsin chiliä ja pippuria niihin ennen paahtamista. Kuullotin selleriä, sipulia ja valkosipulia pannulla ja lisäsin sitten Pirkan paseerattua tomaattia yrttimausteessa. Maustoin kastikkeen vielä valkosipulilla ja ai, että! Täysin vegaanista tuli ja niin hyvää!🤤 🤤
  • vm
    1 vuosi sitten
    Vähän, kun lisäili mausteita niin tuli todella hyvä :) Oon kuullut, että tomaattiruokiin kannattaisi aina laittaa vähän sokeria, niin laitoin sitä. Lisäksi pippuria ja kuivattua oreganoa kastikkeeseen ja sipuli- ja valkosipulijauhetta kikherneisiin.