KinderpiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kinderpiirakka

  • Annosmäärä25 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Kinderpiirakka kuorrutetaan vaniljakreemillä sekä maito- ja valkosuklailla. Kahden suklaan piirakka on makea herkku kaikille mokkapalojen ja suklaamunien ystäville.

    Ainekset

    25 annosta
    3
     
    tai
    3 dl
     
    sokeria
    tai
    150 g
     
    tai
    5 dl
     
    tai
    2 tl
     
    tai
    3 rkl
     
    tai
    2 dl
     
    maitoa
    tai

    Voikreemi

    150 g
     
    tai
    1 tl
     
    tai
    5 dl
     
    tomusokeria
    tai
    1 rkl
     
    vettä
    tai

    Pinnalle

    1 levy (200 g)
     
    tai
    50 g
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    2 008 kJ / 481 kcal
    Rasva
    22,6 g
    josta tyydyttynyttä
    14,5 g
    Hiilihydraatit
    62,2 g
    josta sokereita
    47 g
    Proteiini
    6,4 g
    Suola
    0,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

    Lisää joukkoon sulatettu, hieman jäähtynyt rasva.

    Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne siivilän läpi vuorotellen maidon kanssa. Vältä turhaa sekoittamista.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä.

    Notkista huoneenlämpöinen voi sähkövatkaimella pehmeäksi. Mausta vaniljasokerilla. Sekoita tomusokeri voin joukkoon kokoajan vatkaten. Lisää lopuksi vesi ja sekoita tasaiseksi.

    Levitä voikreemi piirakan pinnalle talouskaapimen tai lastan avulla. Anna kreemin jähmettyä viileässä.

    Sulata maitosuklaa mikrossa tai kattilassa varovasti miedoimmalla lämmöllä. Levitä sulatettu suklaa kovettuneen voikreemin päälle tasaiseksi kerrokseksi. Sulata myös valkosuklaa ja koristele pinta valkosuklaaraidoilla tai marmorikuvioin.

    Leikkaa halutessasi piirakan reunat pois, jotta saat siistejä leivospaloja. Piirakasta tulee noin 25 palaa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka sokeri 1 kg
      Hinta 1,55/kpl
      1,55/kg
    • Pirkka suomalainen voi 500g
      Hinta 3,59/kpl
      7,18/kg
    • Pirkka Suomalainen Puolikarkea Vehnäjauho 2kg
      Hinta 1,69/kpl
      0,85/kg
    • Pirkka leivinjauhe 100g
      Hinta 1,15/kpl
      11,50/kg
    • Pirkka kaakaojauhe 200 g rfa
      Hinta 1,99/kpl
      9,95/kg
    • Pirkka kevytmaito 5dl
      Hinta 0,79/kpl
      1,58/l
    • Pirkka vaniljasokeri 100g
      Hinta 2,69/kpl
      26,90/kg
    • Dansukker Luomu tomusokeri 500g
      Hinta 2,89/kpl
      5,78/kg
    • Pirkka leivontamaitosuklaa 200g RFA
      Hinta 2,19/kpl
      10,95/kg
    • Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFA
      Hinta 1,15/kpl
      11,50/kg
    • Pirkka Luomu kananmunia 10kpl/580g
      Hinta 3,59/kpl
      6,19/kg
    • Pirkka Luomu isoja kananmunia 6 kpl/438g
      Hinta 2,59/kpl
      5,91/kg
    • Dansukker Taloussokeri 1kg
      Hinta 1,59/kpl
      1,59/kg
    • K-Menu sokeri 1 kg
      Hinta 1,34/kpl
      1,34/kg
    • Pirkka suomalainen voi 400g
      Hinta 4,65/kpl
      11,63/kg
    • Arla lisäaineeton normaalisuolainen meijerivoi 500g vähälaktoosinen
      Hinta 4,09/kpl
      8,18/kg
    • Meira leivinjauhe 100g tölkki
      Hinta 1,25/kpl
      12,50/kg
    • Dr.Oetker leivinjauhe 60g luomu
      Hinta 3,89/kpl
      64,83/kg
    • Pirkka Luomu Reilun kaupan kaakaojauhe 125 g
      Hinta 2,29/kpl
      18,32/kg
    • Fazer kaakaojauhe 200g
      Hinta 3,09/kpl
      15,45/kg
    • Pirkka suomalainen kevytmaito 1l
      Hinta 0,95/kpl
      0,95/l
    • Pirkka suomalainen kevytmaito 1,5l
      Hinta 1,69/kpl
      1,13/l
    • Meira vaniljasokeri 85g tölkki
      Hinta 2,65/kpl
      31,18/kg
    • Dr.Oetker 160g vaniljasokeri
      Hinta 2,85/kpl
      17,81/kg
    • Dansukker Tomusokeri 500g
      Hinta 1,75/kpl
      3,50/kg
    • Fazer leivontasuklaa 100g Valkoinen
      Hinta 2,09/kpl
      20,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,2 (465 arviota)

    • 🦧
      20 päivää sitten
      😋😚
    • Saritäti
      20 päivää sitten
      Hyvää, mutta ens kerralla taidan tehdä tota kreemiä vain puol annosta, tuntu et sitä oli aiva liikaa.
    • Alffaleipuri
      3 kuukautta sitten
      Monta työ vaihetta mutta tuli todella hyvä. Suosittelen odottamaan että piirakka ehtii jäähtyä kunnolla ennen voikreemiä
    • moi
      3 kuukautta sitten
      ihan hyvä
    • Moi
      6 kuukautta sitten
      Hyvää oli ehdottomasti jatkoon!
    • Kyllästynyt kansalainen
      6 kuukautta sitten
      Iha ok
    • K-Kuluttajapalvelu
      7 kuukautta sitten
      Onkohan kaloreissa virhe?, ravintosisältö on valitettavasti virheellinen. Palautteesi välittyy reseptistä vastaaville henkilöille.
    • Kinder
      9 kuukautta sitten
      Sulatin maitosuklaata noin 350g ja riitti nipin napin piirakan päälle.😅
    • Leipoja
      10 kuukautta sitten
      Millä perusteella 200g suklaata pitäisi riittää pellin kokoisen piirakan päälle? Itse sain siitä puolikkaan piirakan päälle, levitin niin ohuesti kun sain mutta se jämähti melkein saman tien. Ensi kerralla ostan suoraan kaksi levyä maitosuklaata pintaan.
    • Ammattilais leipuri
      10 kuukautta sitten
      Pitäiskö kokeilla, suositteletteko?
    • K-Kuluttajapalvelu
      11 kuukautta sitten
      Leipuri Hiiva, voikreemi jähmettyy jääkaapissa noin tunnissa.
    • Leipuri Hiiva
      11 kuukautta sitten
      Miten pitkään voikreemin kovettumiseen on syytä varata aikaa?
    • Selina
      11 kuukautta sitten
      Wow
    • K-Kaupan asiakas
      11 kuukautta sitten
      Miksi pitää paistaa alatasolla, minulla kuivui, minun uunissa monta paisto tasoa minne pellin voi laittaa 50cm uuni. Paistoin toiseksi viimeisessä pellin paikassa alatasolla, epäinen tuota uunia syyksi. Eläkää ostako Ahma uunia koskaan,kuulemma herkkä syttyyn palamaan, kertoi kerran sähkömies kaupassa🤔
    • :)
      11 kuukautta sitten
      Todella hyvää olen tehnyt monta kertaa ja aina onnistunut!
    • K-Kuluttajapalvelu
      1 vuosi sitten
      <3, ohjeessa on käytetty 60 cm leveän uunin peltiä.
    • <3
      1 vuosi sitten
      Kuinka iso pelti ohjeessa on? Kun uuneja ja peltejä on erikokoisia ja meillä on aika iso, niin riittäisikö pohjataikina
    • Nam
      1 vuosi sitten
      Onnistui hyvin ja oli muuten ihan sairaan hyvää! Tulee tehtyy uudestaankin
    • namia
      1 vuosi sitten
      olin kerran ennen maistanut tätä ja oli aivan parasta. Nyt tein itse ja vitsi miten hyvää!
    • K-Kuluttajapalvelu
      1 vuosi sitten
      Minä, kuorrutus ja suklaakoristeet eivät välttämättä kestä pakastusta, joten piirakkapohja kannattaa pakastaa ilman kuorrutusta.
    • Minä
      1 vuosi sitten
      Voiko pakastaa tällaisenaan, vai onko parempi levittää suklaa vasta sulstuksen jälkeen? Ja miten sulatus hoituu parhaiten?
    • K-Kuluttajapalvelu
      1 vuosi sitten
      Kotileipuri, kreemiin lisätään vettä, jotta se olisi helpompi levittää piirakan pinnalle.
    • Kotileipuri
      1 vuosi sitten
      Miksi voikreemiin tulee vettä?
    • Lover
      2 vuotta sitten
      Ihan super hyvää!! Parasta mitä oon koskaan maistanu, yleensä en ees tykkää leivoksista/piirakoista suosittelen ootte ihmeellisiä jos ette tykkää tästä:| siis ihan parasta kiitos k-Ruoka❤️❤️
    • K-Kuluttajapalvelu
      2 vuotta sitten
      Tietämätön, piirakkaa tulee kokonainen pellillinen, eli jos haluat tuplamäärän piirakkaa, kannattaa tehdä kaksi erillistä pellillistä ja paistaa ne yksi kerrallaan ohjeessa mainitun ajan verran.
    • Tietämätön
      2 vuotta sitten
      Jos tekee pohjan tuplana niin kauanko kannattaa pitää uunissa?
    • K-Kuluttajapalvelu
      2 vuotta sitten
      Tuulia. Piirakka on uunipellin kokoinen, piirakasta tulee noin 25 palaa.
    • Ekaa kertaa tein
      3 vuotta sitten
      Ihan liian vähän maitosuklaata pinnalla minun mielestäni. Ois saanut olla vähintään puolet enemmän.
    • Smirre
      5 vuotta sitten
      Unohdin taas, että taikina piti tehdä tuplana saadakseen tarpeeksi paksun piirakan. Ja suklaata kannattaa laittaa 300g.
    • Amanda
      5 vuotta sitten
      Oon maistanu mutta äiti ei ikinä leivo totta ☺️