• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-ananas-aurajuustopizza, pellillinen

Pizzapohja on helppo valmistaa itse. Tämän kinkku-sinihomejuusto-ananaspizzan täytteitä voit muuttaa mielesi mukaan.
Kinkku-ananas-aurajuustopizza, pellillinen
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 247 kcal / annos (160g)

Ainekset

8 annosta

Pohja

    • 2dlvettä
    • 25ghiivaa
    • 1/2tlsuolaa
    • 1dlruisjauhoja
    • 3-3 1/2dlvehnäjauhoja
    • 2rklöljyä

Täyte

Päälle

    • 1ps(65 g)salaattisekoitusta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää suola ja ruisjauhot. Alusta vehnäjauhot vähitellen taikinaan. Lisää rasva alustamisen loppuvaiheessa ja vaivaa taikina tasaiseksi. Jätä taikina mahdollisimman pehmeäksi.
  2. Anna kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä lähes kaksinkertaiseksi. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi jauhoja apuna käyttäen.
  3. Levitä pastakastike pohjalle tasaiseksi kerrokseksi ja ripottele kinkkusuikaleet pohjan päälle. Mausta mustapippurilla. Levitä juustoraaste ja sinihomejuusto täytteen päälle. Valuta liemi ananaspaloista ja jaa palat tasaisesti pizzalle.
  4. Paista pizzaa uunin alimmalla tasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia. Ripottele kuuman pizzan pinnalle salaattisekoitus.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 247 kcal1 030 kJ
  • Proteiinia12,6 g
  • Hiilihydraatteja25,6 g
  • Rasvaa10,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11