Hyppää sisältöön
Kinkkupizzahyrrät

Kinkkupizzahyrrät

  • Annosmäärä16 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Kinkkupizzahyrrät ovat mahtavin synttäritarjottava, ja leipominen onnistuu myös lapselta. Ehkä pizzaperjantaikin vaihtuu joskus hyrräperjantaiksi?

    Ainekset

    16 kpl

    Taikina

    • 2 1/2 dl kädenlämpöistä vettä
    • 1/2 pkt (25 g) tuorehiivaa
    • 1 tl suolaa
    • 1 rkl sokeria
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 6 1/2 dl vehnäjauhoja

    Täyte

    Ravintosisältö

    • Energia
      960 kJ / 229 kcal
    • Rasva
      6,9 g
    • josta tyydyttynyttä
      2,5 g
    • Hiilihydraatit
      30,9 g
    • josta sokereita
      1,9 g
    • Proteiini
      9,7 g
    • Suola
      1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Tee taikina. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva veteen.
    2. Lisää suola, sokeri, öljy ja puolet jauhoista. Sekoita tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää loput jauhot. Vaivaa taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi, käytä vain yhtä kättä vaivaamisessa.
    3. Anna taikinan levätä noin 10 minuuttia. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Ota täytteen ainekset valmiiksi.
    4. Jauhota työpöytä hyvin. Kumoa taikina pöydälle. Kauli taikina noin 1 cm:n paksuiseksi neliöksi.
    5. Levitä täytteet taikinalevylle. Rullaa neliö napakaksi rullaksi.
    6. Leikkaa rullasta 16 noin 2 cm paksua viipaletta terävällä veitsellä.
    7. Nosta viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Anna kohota noin 10 minuuttia.
    8. Paista rullia uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Valmis!
    Vinkki! Tee samalla ohjeella 1. Pestohyrrät: korvaa tomaattisose pestolla ja jätä kinkku pois. 2. Tonnikalahyrrät: Korvaa kinkku tonnikalalla. 3. Salamihyrrät: Korvaa kinkku salamilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,6 (39 arviota)

    • R.H.
      1 vuosi sitten
      Hyvä, helppo ja nopea ohje! Täytettä voi minustakin laittaa reilusti. Taikinan käsittelyssä ei ollut mitään ongelmaa, kun alusta on jauhoitettu, on helppo käsitellä. Rullauskin onnistuu helposti! Hyvää oli!
    • EK
      2 vuotta sitten
      Ei toimi, liian pehmea taikina jota ei voi rullata ilman etta kaikki sarkyy ja leviaa. Tosi arsyttavaa. Oisitte voinu testata reseptia eka ettei tarvitse hukata aikaa ja aineita.....
    • Susi
      3 vuotta sitten
      Aivan hirveä ohje. Taikina liian pehmeää eikä sovellu ollenkaan kierrettäväksi. Ohje puutteellinen. Testatkaa ihmeessä reseptit ennenkuin julkaisette niitä! En enää tee k ruoka sivuston resepteillä mitään!
    • Leipuri
      4 vuotta sitten
      Taikina oli todella pehmeää eikä kuivahtanut vaikka oli säilytetty jääkaapissa hetken aikaa. Todella hyvä ja helppo ohje!!!
    • Täytteen paikka
      4 vuotta sitten
      Voi laittaa rohkeasti enemmän täytettä, niin ei maistu pelkältä taikinalta.