Kinkkupizzahyrrät
- Annosmäärä16 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Kinkkupizzahyrrät ovat mahtavin synttäritarjottava, ja leipominen onnistuu myös lapselta. Ehkä pizzaperjantaikin vaihtuu joskus hyrräperjantaiksi?
Ainekset
16 kpl
Taikina
- 2 1/2 dl kädenlämpöistä vettä
- 1/2 pkt (25 g) tuorehiivaa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- 2 rkl oliiviöljyä
- 6 1/2 dl vehnäjauhoja
Täyte
- 1/2–1 dl Pirkka paseerattua tomaattia tai 1/2–1 dl ketsuppia
- 1 tl oreganoa tai 1 tl Pirkka pizzamaustetta
- 4–6 viipaletta keittokinkkua
- 2 dl juustoraastetta
Ravintosisältö
- Energia960 kJ / 229 kcal
- Rasva6,9 g
- josta tyydyttynyttä2,5 g
- Hiilihydraatit30,9 g
- josta sokereita1,9 g
- Proteiini9,7 g
- Suola1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Tee taikina. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva veteen.
- Lisää suola, sokeri, öljy ja puolet jauhoista. Sekoita tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää loput jauhot. Vaivaa taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi, käytä vain yhtä kättä vaivaamisessa.
- Anna taikinan levätä noin 10 minuuttia. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Ota täytteen ainekset valmiiksi.
- Jauhota työpöytä hyvin. Kumoa taikina pöydälle. Kauli taikina noin 1 cm:n paksuiseksi neliöksi.
- Levitä täytteet taikinalevylle. Rullaa neliö napakaksi rullaksi.
- Leikkaa rullasta 16 noin 2 cm paksua viipaletta terävällä veitsellä.
- Nosta viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Anna kohota noin 10 minuuttia.
- Paista rullia uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Valmis!
Vinkki! Tee samalla ohjeella 1. Pestohyrrät: korvaa tomaattisose pestolla ja jätä kinkku pois. 2. Tonnikalahyrrät: Korvaa kinkku tonnikalalla. 3. Salamihyrrät: Korvaa kinkku salamilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −9 %Plussa-kortillaEtuhinta 5,80/2 kpl13,49/lIlman Plussa-korttia 3,19/kpl (14,84/l)
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −9 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,6(662 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min3,9(156 arviota)
- 30 - 60 min3,9(242 arviota)
- Videoyli 60 min4,0(97 arviota)
- Videoalle 30 min3,9(160 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,1(14 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,0(1 arvio)
- yli 60 min4,0(62 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (39 arviota)
- R.H.1 vuosi sittenHyvä, helppo ja nopea ohje! Täytettä voi minustakin laittaa reilusti. Taikinan käsittelyssä ei ollut mitään ongelmaa, kun alusta on jauhoitettu, on helppo käsitellä. Rullauskin onnistuu helposti! Hyvää oli!
- EK2 vuotta sittenEi toimi, liian pehmea taikina jota ei voi rullata ilman etta kaikki sarkyy ja leviaa. Tosi arsyttavaa. Oisitte voinu testata reseptia eka ettei tarvitse hukata aikaa ja aineita.....
- Susi3 vuotta sittenAivan hirveä ohje. Taikina liian pehmeää eikä sovellu ollenkaan kierrettäväksi. Ohje puutteellinen. Testatkaa ihmeessä reseptit ennenkuin julkaisette niitä! En enää tee k ruoka sivuston resepteillä mitään!
- Leipuri4 vuotta sittenTaikina oli todella pehmeää eikä kuivahtanut vaikka oli säilytetty jääkaapissa hetken aikaa. Todella hyvä ja helppo ohje!!!
- Täytteen paikka4 vuotta sittenVoi laittaa rohkeasti enemmän täytettä, niin ei maistu pelkältä taikinalta.