• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohi-perunanyytit

Keitetyt uudet perunat voi hyödyntää seuraavana päivänä kätevästi esimerkiksi kirjolohinyyteissä. Tämäkin resepti vain n. 2,65€/annos*.
Kirjolohi-perunanyytit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 121 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1pkt(580 g)Pirkka kirjolohifilee (sis. suolaa 1 %)
    • 1kguusia perunoita keitettynä
    • 4isoatomaattia
    • 4-6nippusipulia varsineen
    • 2rklkapriksia
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • tilliä hienonnettuna

Lisäksi

    • alumiinifoliota
    • leivinpaperia
    • voita

Valmistus

alle 30 min
  1. Repäise alumiinifoliosta ja leivinpaperista kolme arkkia. Asettele leivinpaperiarkit folioiden sisään ja voitele leivinpaperit keskeltä sulatetulla voilla. Viipaloi perunat ja tomaatit. Levitä viipaleet limittäin leivinpapereille.
  2. Ripottele perunoiden ja tomaattien päälle hienonnettua sipulia ja sipulin varsia sekä kapriksia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kuutioi tai suikaloi kirjolohi. Jaa lohisuikaleet nyyttien päälle ja ripottele pinnalle runsaasti tilliä.
  4. Sulje nyytit hyvin ja kypsennä grillissä noin 10 minuuttia tai uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 121 kcal505 kJ
  • Proteiinia7,08 g
  • Hiilihydraatteja7,91 g
  • Rasvaa6,45 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5