• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohi-mangoceviche

Kirjolohi-mangoceviche
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 195 kcal / annos (255g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa lohiviipaleet noin 4 palaan ja levitä ne laakealle vadille. Hienonna punasipuli ja chili. Ripottele punasipuli, chili ja sitruunan raastettu kuori kaloille. Kaada päälle sitruuna- ja limettimehut sekä oliiviöljy. Peitä vati kelmulla ja anna marinoitua vähintään 15 minuuttia jääkaapissa.
  2. Kuori mango ja leikkaa se kahteen osaan mangon litteän siemenen molemmin puolin. Kuutioi hedelmäliha. Kuutioi myös kurkku. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit.
  3. Sekoita mango, kurkku, tomaatit ja korianteri varovasti laakeassa kulhossa. Lusikoi päälle marinoituneet lohipalat liemineen. Tarjoa lisäksi leipää.

Ravintosisältö perannos 255g100 g

  • 195 kcal816 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille