Parmesaanilohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Uunissa paistettu lohi saa maukkaan kuorrutuksen parmesaanijuustosta, basilikasta ja paahtoleivästä. Tarjoa vihannesten ja perunoiden kanssa.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 600 g kirjolohifileetä
- 3/4 tl suolaa
Kuorrutus
- 50 g Pirkka voita
- 1 viipale (25 g) paahtoleipää, muruina (n. 1 dl)
- 1 dl (40 g) parmesaania raastettuna
- 1/2 dl basilikaa hienonnettuna
- 2 rkl limetinmehua
Ravintosisältö
- Energia933 kJ / 223 kcal
- Rasva16,1 g
- josta tyydyttynyttä6,8 g
- Hiilihydraatit2,1 g
- josta sokereita0,3 g
- Proteiini17,2 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Lado kalapalat voideltuun laakeaan uunivuokaan nahkapuoli alaspäin ja mausta suolalla. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 225 asteessa 10 minuuttia
- Sulata voi kasarissa ja siirrä pois liedeltä. Leikkaa leipä aivan hienoksi muruksi.
- Sekoita leipämurut voisulaan, lisää basilika, juustoraaste ja limetinmehu.
- Levitä kuorrutus kalapaloille. Kuorruta 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoa grillattujen vihannesten ja perunasoseen kanssa.
Leiväksi sopii parhaiten hieman kuivahtanut paahtoleipä. Pirkka perunasoseaineksista (pakaste) pursotat helposti kauniit lisäkkeet kalalle.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(75 arviota)
- 30 - 60 min3,6(26 arviota)
- 30 - 60 min2,0(1 arvio)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min3,9(41 arviota)
- 30 - 60 min4,5(83 arviota)
- 30 - 60 min2,8(13 arviota)
- 30 - 60 min4,2(53 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (31 arviota)