• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parmesaanilohi

Parmesaanilohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 405 kcal / annos (170g)

Ainekset

4 annosta

Kuorrutus

    • 1viipale (25 g)paahtoleipää, muruina (n. 1 dl)
    • (mielellään pakastettua tai pari päivää vanhaa)
    • 1dl(40 g)parmesaania raastettuna
    • 1/2dlbasilikaa hienonnettuna
    • 2rkllimetinmehua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lado kalapalat voideltuun laakeaan uunivuokaan. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 225 asteessa 10 minuuttia
  2. Sulata voi kasarissa ja siirrä pois liedeltä. Leikkaa leipä aivan hienoksi muruksi.
  3. Sekoita leipämurut voisulaan, lisää basilika, juustoraaste ja limetinmehu.
  4. Levitä kuorrutus kalapaloille. Kuorruta 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoa grillattujen vihannesten ja perunasoseen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pirkka perunasoseaineksista (pakaste) pursotat helposti kauniit lisäkkeet kalalle.

Ravintosisältö perannos 170g100 g

  • 405 kcal1 690 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa30 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3