• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possu-sienirisotto

Possu-sienirisotto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 452 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi possunfilee noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja nuiji nyrkillä ohuemmiksi pihveiksi. Paloittele sienet ja hienonna kuorittu sipuli. Suikaloi halkaistu ja huuhdottu purjo. Halkaise kirsikkatomaatit.
  2. Kiehauta vesi kattilassa ja liuota joukkoon fondi.
  3. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota kasarissa sipulit ja riisi. Lisää sienet ja sekoittele.
  4. Kaada kattilaan kuumaa kasvislientä vähitellen. Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin. Lisää uusi annos lientä vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin. Aikaa kuluu 15-20 minuuttia.
  5. Kuumenna paistinpannussa öljy ja paista siinä pihvejä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla. Siirrä pihvit lautaselle kannen alle odottamaan.
  6. Kuumenna vielä tilkka öljyä paistinpannussa. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatit. Mausta kuten pihvit. Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka. Kaada purjo-tomaattiseos keoksi risoton keskelle ja nostele pihvit reunalle. Koristele pihvit tuoreilla yrteillä. Tarjoa possu-sienirisotto parmesaaniraasteen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit halutessasi korvata osan vedestä (n. 2 dl) kuivalla valkoviinillä.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 452 kcal1 890 kJ
  • Proteiinia31,2 g
  • Hiilihydraatteja37,6 g
  • Rasvaa17,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6