• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nakkikääröt

Hauskat nakkikääröt syntyvät helposti rukiisesta piirakkataikinasta. Tämäkin resepti vain n. 0,10€/annos*.
Nakkikääröt
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 30 kpl
  • alle 30 min
  • 75 kcal / annos (20g)

Ainekset

n. 30 kpl

Voiteluun

    • kananmuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa piirakkataikina kahtia. Sulata puolikas taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina 30 cm x 20 cm levyksi. Voitele se sinapilla. Jaa levy pitkittäin kahtia ja leikkaa 30 kpl noin 2 cm suikaletta. Leikkaa nakkien päätyihin kruunut (kaksi poikittaista viiltoa). Kierittele taikinasuikaleet nakkien ympärille.
  2. Nosta kääröt pellille leivinpaperin päälle saumapuoli alaspäin. Voitele kääröt munalla. Vedä pintaan muutama viilto veitsellä. Paista kääröjä uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 20g100 g

  • 75 kcal314 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille46