Nakkikääröt
Hauskat nakkikääröt syntyvät helposti rukiisesta piirakkataikinasta. Tämäkin resepti vain n. 0,10€/annos*.
n. 30 kplalle 30 min75 kcal / annos (20g)
Ainekset
n. 30 kpl
- 1/2pkt(à 400 g)Pirkka rukiista piirakkataikinaa (pakaste)
- 2rklsinappia
- 1pkt(300 g)Pirkka prinssinakkeja
Voiteluun
- kananmuna
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa piirakkataikina kahtia. Sulata puolikas taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina 30 cm x 20 cm levyksi. Voitele se sinapilla. Jaa levy pitkittäin kahtia ja leikkaa 30 kpl noin 2 cm suikaletta. Leikkaa nakkien päätyihin kruunut (kaksi poikittaista viiltoa). Kierittele taikinasuikaleet nakkien ympärille.
- Nosta kääröt pellille leivinpaperin päälle saumapuoli alaspäin. Voitele kääröt munalla. Vedä pintaan muutama viilto veitsellä. Paista kääröjä uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Ravintosisältö per annos 20g100 g
- 75 kcal314 kJ
- Proteiinia 2 g
- Hiilihydraatteja5 g
- Rasvaa5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi