SilakkapihvitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Silakkapihvit

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Perinteiset silakkapihvit täytetään tillillä ja ruohosipulilla ja pyöritellään ruisjauhoissa ennen paistamista. Voit kypsentää silakkapihvit myös uunissa.
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
600 g
 
silakkafileitä
tai
1 tl
 
suolaa
tai
1/4 tl
 
mustapippuria
tai
1 dl
 
tilliä hienonnettuna
tai
3/4 dl
 
ruohosipulia hienonnettuna
tai
1 dl
 
ruiskorppujauhoja
tai

Paistamiseen

50 g
 
voita
tai

Ravintosisältö

Energia
940 kJ / 225 kcal
Rasva
15 g
josta tyydyttynyttä
6,1 g
Hiilihydraatit
5,6 g
josta sokereita
0,3 g
Proteiini
16,2 g
Suola
1,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Leikkaa saksilla fileistä selkäevä pois. Levitä fileet leikkuulaudalle tai voipaperin päälle siten, että samankokoiset fileet muodostavat parin. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää hienonnettuja yrttejä joka toiselle fileelle ja paina toinen filee kanneksi.

Pyörittele silakkapihvit korppujauhoissa.

Kuumenna voi pannussa ja paista kerrallaan 4–5 pihviä. Paista pihvit keskilämmöllä molemmin puolin. Pyyhi pannu puhtaaksi paistokertojen välissä.

Silakkapihvien valmistus onnistuu myös uunissa. Voitele fileiden pinta rypsiöljyllä ja ripottele päälle korppujauhoja. Paista pihvit 225 asteessa noin 15 minuuttia. Variaatiota silakkapihveihin saat lisäämällä pihvien väliin yrttien lisäksi maustamatonta tuorejuustoa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Tillinippu 100g FI
    Hinta 3,69/kpl
    36,90/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (66 arviota)

  • Mummo
    6 kuukautta sitten
    Hyviä ja maistuivat lapsille
  • Sipu-mamma
    1 vuosi sitten
    Kukaan silakkapihvien ohjeiden laatijoista ei ole huomioinut sitä ,miten pihvit pysyvät kasassa paiston jälkeen!? 1 muna sekoitettuna 2 rkl perunajauhoa. Tätä lirutellaan vaikka pullasudin avulla fileelle. Sitten täytteet ja maustaminen ja jauhotus. Kyllä pysyvät kasassa🥰❤️
  • reetta
    1 vuosi sitten
    Silakkafileistä kaikki silakan maku on huuhdeltu pois.
  • Kirppu
    2 vuotta sitten
    Hyvää ja perinteistä ruokaa.