• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirkas perunasalaatti saksalaisittain

Kirkas perunasalatti saksalaisittain voidaan tarjota haaleana tai kylmänä.
Kirkas perunasalaatti saksalaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä ne vähässä, suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, 10-15 minuuttia. Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo. Lisää purjot perunoiden joukkoon kiehumaan viimeiseksi 2 minuutiksi. (Voit myös kuullottaa purjon halutessasi.)
  2. Kaada keitinvesi pois ja sekoita kuumien perunoiden joukkoon sinappikastike. Mausta viinietikalla, suolalla ja pippurilla. Lisää kaprikset ja hienonnettu persilja. Anna marinoitua 20-30 minuuttia. Tarjoa paistettujen makkaroiden tai possun kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille