KlementiinikanaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Klementiinikana

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Tämä ruoka syntyy pienellä vaivalla! Yhdistä samaan vuokaan paistileikkeet, klementiinit ja sipulit ja uuni hoitaa loput.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
2 pkt (à 350 g)
 
tai
4 (400 g)
 
klementiiniä
tai
2 (200 g)
 
sipulia
tai
1 1/2 rkl
 
oliiviöljyä
tai
1/2 tl
 
timjamia
tai
1/4 tl
 
suolaa
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai

Ravintosisältö

Energia
632 kJ / 151 kcal
Rasva
8 g
josta tyydyttynyttä
1,7 g
Hiilihydraatit
6,7 g
josta sokereita
5,3 g
Proteiini
12,2 g
Suola
1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Ota kana huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Pese klementiinit hyvin. Purista yhdestä klementiinistä mehua noin yksi ruokalusikallinen. Viipaloi loput klementiinit kuorineen. Lohko kuoritut sipulit.

Sekoita klementiininmehu, öljy ja mausteet kulhossa. Pyörittele klementiinit ja sipulit seoksessa, kaada ne uunivuokaan. Nostele paistileikkeet vuokaan.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paista tarvittaessa vielä muutaman minuutin ajan uunin ylätasolla grillivastuksilla, jotta klementiinit saavat väriä. Tarjoa esimerkiksi riisin ja turkkilaisen jogurtin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka Grillaa kanan paistileike 350 g Välimeri
    Hinta 3,49/kpl
    9,97/kg
  • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
    Hinta 0,79/kpl
    1,58/kg
  • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
    Hinta 1,89/kpl
    3,78/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (130 arviota)

  • Make
    5 kuukautta sitten
    Klementiini maistui todella voimakkaasti. Kuorisin ne ja raastaisin yhden kuoren ennemmin. Laskimme lämpöä, paistoaikaa lisäsimme ja paistileikkeet olivat ihanan mureita.
  • Anjuska
    1 vuosi sitten
    Nyt on hyvä, ei liikaa erilaisia aineksia, helppo ja nopea Tällaisia lisää