Lohta välimeren tapaan
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Sitrushedelmät, luumutomaatit, basilika ja valkosipuli maustaa nämä herkulliset lohimedaljongit. Tarjoa perunoiden kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
4 (n. 600 g) | lohimedaljonkia tai |
1 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
2–3 1 pieni | pientä klementiiniä tai sitruuna tai |
3 (250 g) | luumutomaattia tai |
1–2 | valkosipulinkynttä tai |
1/2 dl | basilikaa hienonnettuna tai |
1 rkl | öljyä tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Mausta lohimedaljongit suolalla ja pippurilla. Leikkaa hyvin pestyt klementiinit tai sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet kalojen päälle.
Kuutioi tomaatit, hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita ne keskenään. Lisää basilika, öljy, suola ja pippuri. Lusikoi seos kalojen päälle.
Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Anna kalojen vetäytyä 5–10 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele basilikalla.
Lisäksi sopivat keitetyt perunat, jotka on maustettu öljyllä tai voilla, hienonnetulla basilikalla ja suolalla. Perunat voivat olla kokonaisia, paloiteltuja tai kevyesti survottuja.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,0(121 arviota)
- yli 60 min
- 30 - 60 min4,0(36 arviota)
- 30 - 60 min4,6(77 arviota)
- 30 - 60 min4,0(3 arviota)
- 30 - 60 min3,8(5 arviota)
- 30 - 60 min4,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,8(42 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (16 arviota)