Hyppää sisältöön
Ranskalainen sipulikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ranskalainen sipulikeitto

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Ranskalainen sipulikeitto on täydellistä talviruokaa. Kuuma keitto lämmittää kylmänä talvipäivänä. Paahdettu leipä ja juusto kruunaa klassikon.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

4 annosta
n. 500 g
 
tai
2–3
 
tai
1–2 rkl
 
öljyä tai voita
tai
1 tl
 
juoksevaa hunajaa
tai
ripaus
 
suolaa
tai
3 rkl
 
vehnäjauhoja
tai
1 l
 
vettä
tai
(1 dl
 
valkoviiniä)
tai
1
 
kasvisliemikuutio
tai
1/2 tl
 
mustapippuria
tai
2 rkl
 
tuoretta timjamia hienonnettuna
tai <