Kolmen sipulin sosekeitto
Herkullinen peruna-sipulikeitto maistuu arkena ja syntyy vaivattomasti puolivalmisteita hyödyntäen. Kokeile ja ihastu!
4 annostaalle 30 min342 kcal / annos (300g)
Ainekset
4 annosta
- 7dlvettä
- 2rklkasvisfondia
- 1ps(500 g)Pirkka peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
- 3valkosipulinkynttä
- 1/2rs(à 180 g)Pirkka ruohosipulituorejuustoa
- mustapippurirouhetta
- ruohosipulia
Lisäksi
- 1/2pkt(à 140 g)Pirkka pekonia
Valmistus
alle 30 min- Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kasvisfondi ja jäiset kasvikset. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet ja lisää kattilaan. Anna keiton kiehua noin 10 minuuttia.
- Soseuta kasvikset sauvasekoittimella. Siirrä kattila takaisin levylle. Lisää keittoon tuorejuusto. Mausta mustapippurirouheella ja ruohosipulisilpulla.
- Tarjoa keiton lisänä rapeaksi paistettua pekonia.
Kategoriat
Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 342 kcal1 430 kJ
- Proteiinia 23 g
- Hiilihydraatteja25 g
- Rasvaa17 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Tosi hyvää ja helppoa!
Ihan paras keitto ja helppo kun mikä. Rapea pekoni kruunaa keiton.