Inkivääri-hunajamarinoidut kanansiivet
Inkivääri-hunajamarinoituihin kanansiipiin saa ihanan tahmean paistopinnan, kun niitä valelee paiston aikana jäljelle jääneellä marinadilla. N. 2,10€/annos*.
- 3-4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
3-4 annosta
Marinadi
- 2kevätsipulia
- 3/4dlPirkka juoksevaa hunajaa
- 2rklPirkka soijakastiketta
- 1Pirkka mieto punainen chili
- 2rklraastettua inkivääriä
- 3rkltuoretta timjamia hienonnettuna
Pinnalle
- 2-3rklPirkka kuorittuja seesaminsiemeniä
Valmistus
yli 60 min- Sekoita marinadin ainekset keskenään isossa kulhossa. Lisää siivet kulhoon ja pyörittele marinadissa. Anna maustua vähintään kahden tunnin ajan, mielellään seuraavaan päivään.
- Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
- Levitä siivet uunipellille leivinpaperin päälle. Säästä marinadi.
- Paista siipiä uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Valele siipiä jäljelle jääneellä marinadilla pari kertaa paiston aikana. Ripottele seesaminsiemenet siipien päälle viimeisen valelukerran jälkeen. Jatka paistamista, kunnes siivet ovat kypsiä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 02/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Ruokalajit Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi hyviä. Tein 1600 g siipiä ja raastoin 3 rkl inkivääriä. Muuten marinadi tuplana.
Eikö marinadiin tule lainkaan öljyä? Kyseessä Inkivääri-hunajamarinoidut siivet.
Inkivääridiggari, tähän marinadiin ei tule öljyä.