• Erityisruokavaliot

Koskenlaskijan juureskeitto

Koskenlaskijan juureskeitto
Reseptin teki kumppani
  • alle 30 min

Ainekset

    • 1kgjuureksia (porkkanaa, lanttua, palsternakkaa, bata
    • 2sipulia
    • 1pkt(250 g)viherpippurilla maustettua Koskenlaskija-juustoa
    • 1lvettä
    • 1kasvisliemikuutio
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2-3/4tljauhettua muskottipähkinää

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit.
  2. Pane palat kattilaan, lisää vesi, liemikuutio, paloiteltu juusto ja mausteet.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kasvisten kypsyä miedolla lämmöllä poreillen, kunnes ne ovat täysin pehmeitä.
  4. Soseuta keitto, tarkista maku ja ohenna tarvittaessa kasvisliemellä.
  5. Tarjoa keitto rapeiden, basilikalla maustettujen leipäkuutioiden kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille