Hyppää sisältöön
Koskenlaskijan juureskeittoReseptin takana kumppani

Koskenlaskijan juureskeitto

  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Ihanan pehemeä juureskeitto maistuu arkena.
  • Kananmunaton

Ainekset

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit.
  2. Pane palat kattilaan, lisää vesi, liemikuutio, paloiteltu juusto ja mausteet.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kasvisten kypsyä miedolla lämmöllä poreillen, kunnes ne ovat täysin pehmeitä.
  4. Soseuta keitto, tarkista maku ja ohenna tarvittaessa kasvisliemellä.
  5. Tarjoa keitto rapeiden, basilikalla maustettujen leipäkuutioiden kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (55 arviota)

  • Jussi65
    2 kuukautta sitten
    Unohtui palsternakka ja bataatti, mutta enemmän porkkanaa, lanttua ja kaksi perunaa tilalle. Lisäsin ruokakermaa ja tomaattipyrettä, koska aina voi säveltää.