
Koskenlaskijan juureskeitto
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Ihanan pehemeä juureskeitto maistuu arkena.
- Kananmunaton
Ainekset
- 250 g porkkanaa
- 250 g lanttua
- 250 g palsternakkaa
- 250 g bataattia
- 2 sipulia
- 1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija-sulatejuustoa, viherpippuri
- 1 l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1/2 tl suolaa
- 1/2–3/4 tl jauhettua muskottipähkinää
Valmistus
alle 30 min
- Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit.
- Pane palat kattilaan, lisää vesi, liemikuutio, paloiteltu juusto ja mausteet.
- Kuumenna kiehuvaksi ja anna kasvisten kypsyä miedolla lämmöllä poreillen, kunnes ne ovat täysin pehmeitä.
- Soseuta keitto, tarkista maku ja ohenna tarvittaessa kasvisliemellä.
- Tarjoa keitto rapeiden, basilikalla maustettujen leipäkuutioiden kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,2(10 arviota)
- 30 - 60 min4,0(68 arviota)
- alle 30 min4,3(98 arviota)
- 30 - 60 min4,2(37 arviota)
- alle 30 min3,1(50 arviota)
- 30 - 60 min3,9(153 arviota)
- yli 60 min3,3(70 arviota)
- alle 30 min4,1(123 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (55 arviota)
- Jussi652 kuukautta sittenUnohtui palsternakka ja bataatti, mutta enemmän porkkanaa, lanttua ja kaksi perunaa tilalle. Lisäsin ruokakermaa ja tomaattipyrettä, koska aina voi säveltää.