Krakovan makkarakeitto

Krakovan makkarakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-7 annosta
  • 30 - 60 min
  • 62,6 kcal / 100 g

Ainekset

6-7 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit viipaleiksi ja kuoritut porkkanat sekä palsternakka suikaleiksi. Suikaloi myös huuhdotut lehtisellerin varret ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Kiehauta kattilassa tilkassa öljyä sipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää kattilaan kasvissuikaleet, tomaattimurska ja vesi. Mausta liemi fondilla. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
  3. Lisää keittoon lopuksi huuhdotut, valutetut pavut, viipaloidut krakovanmakkarat ja jalapenoviipaleet. Hienonna joukkoon runsaasti tuoretta timjamia ja kuumenna keitto kiehuvaksi. Tarjoa vaalean leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 62,6 kcal262 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja4,92 g
  • Rasvaa3,42 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi