• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mausteinen makkarakeitto

Mausteisessa makkarakeitossa maistuvat tomaatti, chili, mieto savun maku ja tuoreet yrtit. Tarjoa keitto tuoreen leivän ja esimerkiksi raejuuston kanssa.
Mausteinen makkarakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 180 kcal / annos (350g)

Ainekset

5-6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat sopivankokoisiksi haarukkapaloiksi. Halkaise chili, poista siemenet, kalvot ja hienonna. Kuutioi tomaatit.
  2. Kuullota rasvassa sipuleita miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää valkosipulimurska. Kaada kattilaan vesi ja suola. Kiehauta ja laita vasta sitten kypsymään perunat ja porkkanat. Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  3. Paloittele krakovanmakkara ja ruskista pannulla, lisää chilit kuullottumaan.
  4. Sekoita keiton joukkoon makkarat, chili, tomaattimurska, tomaatit ja mustapippuri. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja mausta hienonnetuilla yrteillä viimeiseksi.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 180 kcal756 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 28 arvostelua