Kuhaceviche
Raikas kuhaceviche raakakypsyy verigreippimehulla ja se maustetaan rosepippurilla sekä granaattiomenansiemenillä. Noin 4,00€/annos.*
4 annostayli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 500gnahatonta kuhafileetä
- 1tlsuolaa
- 2dlverigreipin puristettua mehua
- 1(300 g)granaattiomena
- 1valkosipulinkynsi
- 1/2ruukkuatuoretta korianteria hienonnettuna
Valmistus
yli 60 min- Mikäli kuha on pyydetty järvestä, pakasta sitä vähintään vuorokausi ennen valmistamista.
- Poista kuhasta ruodot. Leikkaa kala melko pieniksi kuutioiksi ja laita kulhoon. Mausta suolalla ja rosepippurilla. Lisää verigreipin mehu.
- Irrota granaattiomenasta siemenet ja hienonna valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chilipalko.
- Sekoita granaattiomenan siemenet, valkosipuli ja chili kalan joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2-3 tuntia.
- Lisää hienonnettu korianteri juuri ennen tarjoamista. Tarjoa ceviche alkuruokana.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi