Marinoidut muikutReseptin takana bloggaaja

Marinoidut muikut

Kesäiset muikut marinoidaan tällä kertaa aasialaisittain. Marinoidut muikut maistuvat uusien perunoiden kanssa. Resepti: Kalaasi-blogi. Noin 0,95€/annos*

  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 500gkeskikokoisia muikkuja

Marinadi

Valmistus

yli 60 min
  1. Perkaa muikut ja fileoi ne. Poista päät ja vedä peukalolla vatsat auki. Poista sisälmykset. Työnnä peukalolla selkäruodon toista sivua pitkin, pääpuolesta pyrstöön päin. Ota ruodosta kiinni pääpuolelta ja vedä se irti. Leikkaa evät saksilla pois. Huuhtele fileet kylmällä vedellä.
  2. Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja lisää muikut marinadiin. Peitä kulho ja nosta jääkaappiin tekeytymään.
  3. Marinoi muikkuja yön yli. Tarjoa marinoidut muikut uusien perunoitten kyljessä.

Tiesitkö että...

Huom! Voit korvata mustat seesaminsiemenet kuorellisilla, vaaleilla seesaminsiemenillä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille