Kukkakaali-klementiinisalaatti
Paahdettu kukkakaali ja raikas klementiini toimivat saumattomasti yhteen tässä simppelissä salaatissa. Kannattaa maistaa! Noin 2,05€/annos.*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(800 g)kukkakaali
- 2rkloliiviöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
- 3(400 g)klementiiniä
- 1/2prk(à 350 g/180 g)Pirkka Parhaat kalamataoliiveja (kivettömiä)
- 1ps(65 g)Pirkka Luomu rucolaa
Kastike
- 2rkloliiviöljyä
- 1rklvalkoviinietikkaa
Valmistus
30 - 60 min- Huuhtele kukkakaali. Irrota kukkakaalista kanta ja paloittele kaali nupuiksi. Levitä kukkakaalit uunipellille leivinpaperin päälle, valuta pinnalle öljyä ja mausteet ja pyörittele kaalit.
- Paahda uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Irrottele klementiininlohkot toisistaan. Valuta oliivit. Sekoita kastikkeen ainekset pienessä kulhossa.
- Levitä rucola tarjoiluvadille ja asettele päälle kukkakaalit, klementiinit ja oliivit. Viimeistele kastikkeella.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi