Paahdettu kukkakaaliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paahdettu kukkakaali

Paahdettu kukkakaali on ihana lisäke grilliruoalle.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(n. 1kg)iso kukkakaali
    • 2rkloliivi- tai rypsiöljyä
    • 3/4tlsuolaa
    • 3/4tljuustokuminaa eli jeeraa

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista kukkakaalista lehdet. Paloittele kukkakaalin kukinnot pieniksi. Paloittele myös varsi pieniksi paloiksi. Sekoita kukkakaalit kulhossa öljyn ja mausteiden kanssa.
  2. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paahda kukkakaaleja uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoa paahdettua kukkakaalia lisäkkeenä esimerkiksi karitsan paahtopaistien ja tahini-jogurttikastikkeen kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua
  • mattis20.6.2018

    Jaa Jaa Minä paahdan kokonaisen kukkakaalin uunissa ripottelen vähän suolaa ja laitan voita koko kaalin päälle uniin 220 astetta 10 min. alennan lämmön 160 astetta saa muhia siellä noin 50 min. hyvää tulee

  • Hieniholma17.8.2017

    Hyvää ja helppoa lisäkeruokaa tai vaikka sellaisenaan

  • Emäntä17.8.2017

    Valkokastikkeella kuorutettu vähä keitetty kukkakaali on hyvää tai luonnpllinen kukkak. Salaatissa x