Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Kukkakaali-pekonipastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kukkakaali-pekonipasta

Helppo pastavuoka syntyy pekonista, sulatejuustosta ja kukkavihanneksista. Saat pinnasta rapean murustelemalla pintaan kuivahtanutta leipää.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä 7 minuuttia. Lisää kukkavihannekset kattilaan ja jatka keittämistä vielä 4 minuuttia. Siivilöi pasta ja kukkavihannekset, säästä osa keitinliemestä.
  2. Ruskista pekoni kuumalla pannulla rapeaksi ja siirrä pekonit lautaselle talouspaperin päälle. Lisää pannulle pekonin rasvaan jauhot ja sekoita miedolla lämmöllä. Lisää pastan keitinlientä vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Lisää lopuksi sulatejuusto sekä valkosipulinkynsi ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Murenna rapeat pekonit pieniksi muruiksi ja sekoita kastikkeen joukkoon.
  3. Lisää pasta ja kukkavihannekset kastikkeen joukkoon. Kaada seos uunivuokaan ja ripottele pinnalle leipämurut. Paista uunin grillivastusten alla 225 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille76 arvostelua