Lehtikaaliwokki
Lehtikaaliwokki on paitsi kaunis myös erittäin maukas. Kumkvatit antavat wokille mukavan raikkauden. Tämäkin resepti vain n. 3,25€/annos*.
3 annostaalle 15 min240 kcal / annos (150g)
Ainekset
3 annosta
- 1ps(200 g)lehtikaalia
- 2rklaurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadia
- 1dlvettä
- 2-3(50 g)kumkvattia
- 1/2rs(à 250 g)kirsikkatomaatteja (tuore)
- 3/4dlpinjansiemeniä
- ripausmustapippuria
- (suolaa)
Valmistus
alle 15 min- Huuhdo ja valuta lehtikaalit. Poista isoimmat lehtiruodit. Revi lehdet pienemmiksi. Kuullota lehtikaalia paistokasarissa pari minuuttia. Lisää vesi ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia.
- Viipaloi kumkvatit ja poista niistä mahdolliset siemenet. Hienonna aurinkokuivatut kirsikkatomaatit. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit. Lisää kumkvatit, aurinkokuivatut ja tuoreet kirsikkatomaatit wokkiin
- Paahda pinjansiemenet. Viimeistele wokki pinajansiemenillä ja juustolastuilla. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai esimerkiksi grillatun broilerin lisäkkeenä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 150g100 g
- 240 kcal1 000 kJ
- Proteiinia 7 g
- Hiilihydraatteja6 g
- Rasvaa21 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi