• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lehtikaaliwokki

Lehtikaaliwokki on paitsi kaunis myös erittäin maukas. Kumkvatit antavat wokille mukavan raikkauden. Tämäkin resepti vain n. 3,25€/annos*.
Lehtikaaliwokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo ja valuta lehtikaalit. Poista isoimmat lehtiruodit. Revi lehdet pienemmiksi. Kuullota lehtikaalia paistokasarissa pari minuuttia. Lisää vesi ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia.
  2. Viipaloi kumkvatit ja poista niistä mahdolliset siemenet. Hienonna aurinkokuivatut kirsikkatomaatit. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit. Lisää kumkvatit, aurinkokuivatut ja tuoreet kirsikkatomaatit wokkiin
  3. Paahda pinjansiemenet. Viimeistele wokki pinajansiemenillä ja juustolastuilla. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai esimerkiksi grillatun broilerin lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 240 kcal1 000 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10