Lehtikaaliwokki
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Lehtikaaliwokki on paitsi kaunis myös erittäin maukas. Kumkvatit antavat wokille mukavan raikkauden.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
1 ps (200 g) | lehtikaalia tai |
2 rkl | aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadia tai |
1 dl | vettä tai |
2–3 (50 g) | kumkvattia tai |
1/2 dl | tai |
1/2 rs (à 250 g) | kirsikkatomaatteja (tuore) tai |
3/4 dl | pinjansiemeniä tai |
n. 30 g | tai |
ripaus | mustapippuria tai |
(suolaa) tai |
Valmistus
alle 15 min
Huuhdo ja valuta lehtikaalit. Poista isoimmat lehtiruodit. Revi lehdet pienemmiksi. Kuullota lehtikaalia paistokasarissa pari minuuttia. Lisää vesi ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia.
Viipaloi kumkvatit ja poista niistä mahdolliset siemenet. Hienonna aurinkokuivatut kirsikkatomaatit. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit. Lisää kumkvatit, aurinkokuivatut ja tuoreet kirsikkatomaatit wokkiin
Paahda pinjansiemenet. Viimeistele wokki pinajansiemenillä ja juustolastuilla. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai esimerkiksi grillatun broilerin lisäkkeenä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,6(266 arviota)
- alle 30 min3,8(64 arviota)
- alle 30 min4,0(654 arviota)
- alle 15 min4,3(20 arviota)
- alle 15 min4,2(18 arviota)
- alle 15 min3,8(5 arviota)
- alle 15 min5,0(4 arviota)
- alle 30 min3,9(12 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (40 arviota)