• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Ranskalaiset suukot

Ranskalaiset suukot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 40 kpl
  • yli 60 min
  • 339 kcal / 100 g

Ainekset

n. 40 kpl

Valmistus

yli 60 min
  1. Vaahdota valkuaiset ja lisää sokeri vähitellen koko ajan vatkaten. Vaahto on tarpeeksi napakkaa, kun voit kääntää kulhon ylösalaisin ja vaahto pysyy kulhossa.
  2. Pursota seoksesta leivinpaperille kahden euron kokoisia nokareita. Paina keskelle ranskanpastilli.
  3. Paista marenkeja 100-asteisen uunin keskitasolla noin tunti. Ranskalaiset suukot säilyvät huoneenlämmössä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 339 kcal1 420 kJ
  • Proteiinia3,05 g
  • Hiilihydraatteja68,8 g
  • Rasvaa4,99 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua