• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kuorrutettu kirjolohi Italian tapaan

Tomaateilla, sipulilla, oliiveilla, leivällä ja juustolla kuorrutettu kirjolohi Italian tapaan on erityisen mehevä ja maukas. N. 3,80€/annos*.
Kuorrutettu kirjolohi Italian tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 181 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(580 g)Pirkka kirjolohifilee (sis. suolaa 1 %)
    • 1/2tlmustapippuria

Kuorrutus

Koristeeksi

    • tilliä
    • sitruunalohkoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta kirjolohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta pippurilla.
  2. Kuutioi tomaatit. Hienonna sipuli, oliivit ja paahtoleivät veitsellä. Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä seos kalan päälle.
  3. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Koristele tillillä ja sitruunalohkoilla. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 181 kcal758 kJ
  • Proteiinia14,1 g
  • Hiilihydraatteja3,66 g
  • Rasvaa12,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua