Kuorrutettu kirjolohi Italian tapaan Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kuorrutettu kirjolohi Italian tapaan

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Tomaateilla, sipulilla, oliiveilla, leivällä ja juustolla kuorrutettu kirjolohi Italian tapaan on erityisen mehevä ja maukas.

    Ainekset

    4 annosta
    1 (580 g)
     
    Pirkka kirjolohifilee (sis. suolaa 1 %)
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai

    Kuorrutus

    3 (300 g)
     
    tomaattia
    tai
    1 (100 g)
     
    sipuli
    tai
    1 dl
     
    tai
    2 viipaletta
     
    paahtoleipää (kuivahtanutta)
    tai
    1/2 dl
     
    Pirkka Kevyt majoneesia
    tai
    1 dl
     
    tai
    1/2 rkl
     
    sinappia
    tai

    Koristeeksi

     
    tilliä
    tai
     
    sitruunalohkoja
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    505 kJ / 121 kcal
    Rasva
    7,2 g
    josta tyydyttynyttä
    1,9 g
    Hiilihydraatit
    3,5 g
    josta sokereita
    1,7 g
    Proteiini
    10,1 g
    Suola
    0,3 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    Nosta kirjolohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta pippurilla.
    Kuutioi tomaatit. Hienonna sipuli, oliivit ja paahtoleivät veitsellä. Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä seos kalan päälle.
    Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Koristele tillillä ja sitruunalohkoilla. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
      Hinta 0,85/kpl
      40,48/kg
    • Pirkka vihreät oliivit valkosipulitäytteellä 235g/140g
      Hinta 1,69/kpl
      12,07/kg
    • Felix kevyt majoneesi, rasvaa 30% 175g
      Hinta 2,15/kpl
      12,29/kg