Kuorrutettu kirjolohi Italian tapaan
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Tomaateilla, sipulilla, oliiveilla, leivällä ja juustolla kuorrutettu kirjolohi Italian tapaan on erityisen mehevä ja maukas.
Ainekset
4 annosta
1 (580 g) | Pirkka kirjolohifilee (sis. suolaa 1 %) tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Kuorrutus | |
---|---|
3 (300 g) | tomaattia tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
1 dl | tai |
2 viipaletta | paahtoleipää (kuivahtanutta) tai |
1/2 dl | Pirkka Kevyt majoneesia tai |
1 dl | tai |
1/2 rkl | sinappia tai |
Koristeeksi | |
tilliä tai | |
sitruunalohkoja tai |
Ravintosisältö
Energia | 505 kJ / 121 kcal |
Rasva | 7,2 g |
josta tyydyttynyttä | 1,9 g |
Hiilihydraatit | 3,5 g |
josta sokereita | 1,7 g |
Proteiini | 10,1 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Nosta kirjolohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta pippurilla.
Kuutioi tomaatit. Hienonna sipuli, oliivit ja paahtoleivät veitsellä. Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä seos kalan päälle.
Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Koristele tillillä ja sitruunalohkoilla. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta