Pähkinäkuorrutettu uunilohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Uunilohen pähkinäkuorrutus on maustettu sitruunalla. Kokeile kuorrutusta myös vaalealle kalalle.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- n. 600 g kirjolohifileetä
- n. 3/4 tl suolaa
- 50 g Pirkka voita
- 1/2 ps (à 175 g) Pirkka pähkinäsekoitusta
- 1 viipale (n. 20 g) kuivahtanutta paahtoleipää
- 1 rkl sitruunanmehua
- 1 tl sitruunankuorta raastettuna
- 1/2 dl persiljaa
- 1/4 tl suolaa
Ravintosisältö
- Energia1 217 kJ / 291 kcal
- Rasva22,1 g
- josta tyydyttynyttä6,8 g
- Hiilihydraatit4,1 g
- josta sokereita0,9 g
- Proteiini18,8 g
- Suola1,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Sulata voi mikrossa. Hienonna pähkinäsekoitus veitsellä karkeaksi rouheeksi. Leikkaa leipä hienoksi muruksi (noin 1 dl).
- Sekoita pähkinät ja leipämurut voisulaan. Lisää sitruunanmehu ja -kuori sekä persilja. Mausta suolalla.
- Poista kirjolohifileestä tarvittaessa ruodot ja ylimääräinen rasva. Pane kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, mausta pinta suolalla ja levitä kuorrutus tasaisesti kalan pinnalle.
- Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa lisäksi perunasosetta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(31 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min3,6(26 arviota)
- 30 - 60 min3,7(6 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min2,0(1 arvio)
- Arkiston aarre30 - 60 min2,0(2 arviota)
- 30 - 60 min3,0(3 arviota)
- Arkiston aarre
- Arkiston aarre30 - 60 min3,9(37 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (75 arviota)