• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kuorrutettu lohi

Kuorrutettu lohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 478 kcal / annos (230g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ripottele fileen mustapippuria. Voitele fileen kokoinen uunivuoka ja pane filee vuokaan nahkapuoli ylöspäin.
  2. Liuota kalaliemikuution puolikas kiehuvaan veteen. Kaada kuuma liemi vuokaan. Peitä vuoka foliolla. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
  3. Sulata katkaravut ja valuta sulamisvesi pois. Sekoita keltuaisten joukkoon majoneesi, hienonnettu tilli, mustapippuri ja yrttisekoitus.
  4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto nostellen keltuaisseoksen joukkoon. Poista fileestä nahka. Ripottele fileen päälle katkaravut ja peitä pinta munaseoksella. Kypsennä edelleen noin 15 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi perunoiden, parsakaalin ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 478 kcal2 000 kJ
  • Proteiinia40,9 g
  • Hiilihydraatteja2,5 g
  • Rasvaa33,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille