• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sinappinen katkarapu-kirjolohi

Sinappinen katkarapu-kirjolohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 154 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Koristeeksi

    • sitruunaa
    • tilliä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Voitele uunivuoka ja pane filee vuokaan nahkapuoli alaspäin. Sulata katkaravut ja valuta sulamisvesi pois.
  2. Valele kalan pinta sitruunanmehulla ja ripottele pinnalle mustapippuria.
  3. Sekoita ruokakerman joukkoon sinappi ja tilli. Levitä katkaravut kalan päälle ja kaada pinnalle ruokakermaseos.
  4. Hienonna hapankorput jauheeksi ja ripottele kalan päälle. Kypsennä 200 asteessa alatasolla noin 30 minuuttia. Koristele pinta sitruunanviipaleilla ja tillillä. Tarjoa sinappinen katkarapu-kirjolohi perunoiden ja parsakaalin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 154 kcal643 kJ
  • Proteiinia13,4 g
  • Hiilihydraatteja2,43 g
  • Rasvaa9,96 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua