• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kurkku-tillisilli

Kurkku-tillisilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 8 annosta
  • alle 15 min
  • 110 kcal / annos (75g)

Ainekset

n. 8 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise kurkku, koverra sisus ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit ja tilli.
  2. Huuhtele sillifileet kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Kuutioi sillit pieniksi.
  3. Sekoita kulhossa kaikki ainekset. Tarjoa uusien perunoiden kanssa tai tuoreen ruisleivän päällä.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 75g100 g

  • 110 kcal461 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua