Kurkku-tillisilli
Kurkku-tillisilli maistuu uusien perunoiden sekä ruisleivän kanssa. Helppo ja herkullista kesäruokaa.
n. 8 annostaalle 15 min110 kcal / annos (75g)
Ainekset
n. 8 annosta
- 1kurkku
- 2kevätsipulia
- n. 160gkevytsuolattuja sillifileitä
- ripausmustapippuria
- 1tlk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
Valmistus
alle 15 min- Halkaise kurkku, koverra sisus ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit ja tilli.
- Huuhtele sillifileet kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Kuutioi sillit pieniksi.
- Sekoita kulhossa kaikki ainekset. Tarjoa uusien perunoiden kanssa tai tuoreen ruisleivän päällä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per annos 75g100 g
- 110 kcal461 kJ
- Proteiinia 3 g
- Hiilihydraatteja5 g
- Rasvaa9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi