Kylmä paprika-nektariinikastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kylmä paprika-nektariinikastike

Kylmä paprika-nektariinikastike on mainio lisäke savustetulle siialle.

  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 2(500 g)isoa punaista paprikaa
    • 1(200 g)nektariini
    • 8valkosipulinkynttä
    • 1/2dlvalkoviinietikkaa
    • 1/2lehtipersiljaa hienonnettuna
    • 1 1/2rklsitruunanmehua
    • 1rkloliiviöljyä
    • 1/2rklsuolaa
    • 1/4tlvalkopippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Paahda pestyt paprikat grillissä pehmeiksi, niin että niiden pintaan tulee mustia laikkuja. Nosta kuumat paprikat vahvaan muovipussiin 10 minuutiksi ja poista sitten paprikoista kuoret ja sisukset.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää monitoimikoneen kulhoon nektariinin palat ja kaikki muut ainekset. Soseuta tasaiseksi ja nosta viileään ennen tarjoilua. Tarjoa kastike kylmänä savustetun siian ja raikkaan salaatin tai uusien perunoiden kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille