Mango-lohipastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mango-lohipasta

Tuore mango antaa lohipastakastikkeeseen raikkaan hapokkaan twistin. Noin 2,60€/annos*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja pidä lämpimänä.
  2. Sulata lohikuutiot mikrossa sulatusteholla. Kuullota sillä aikaa pannulla öljyssä sipulikuutiot. Lisää lohipalat pannulle ja paista, kunnes niiden pinta on saanut kauniin paistovärin ja lohipalat ovat kypsiä. Mausta reilusti suolalla ja siirrä seos sivuun lautaselle.
  3. Halkaise mango pitkittäin kiven kummaltakin puolelta. Leikkaa puolikkaisiin ruudukot kuoreen asti ja irrota pienet kuutiot kuorta pitkin leikaten.
  4. Siisti ja pilko parsakaali pieneksi. Lisää pannulle parsakaalipalat ja tilkka öljyä. Paista käännellen 3-4 minuuttia. Lisää sekaan kerma ja kuutioitu mango. Mausta suolalla. Anna poreilla hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää päälle lopuksi lohi-sipuliseos ja anna kuumentua. Tarjoa heti pastan kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Pirkka tagliatelle 500g
    1,89/kpl3,78/kg
  • De Cecco tagliatelle pasta 500g
    3,99/kpl7,98/kg
  • Barilla Tagliatelle pasta 500g
    2,79/kpl5,58/kg
  • Pirkka lohikuutio 300g pakaste
    6,49/kpl21,63/kg
  • Findus Lohikuutiot 300 g
    6,25/kpl20,83/kg
  • Pirkka suomalainen sipulikuutio 200g pakaste
    0,59/kpl2,95/kg
  • Apetit Kotimaiset sipulikuutiot 200g pa
    0,85/kpl4,25/kg
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    1,59/kpl3,53/l
  • Pirkka rypsiöljy 900ml
    2,29/kpl2,54/l
  • K-Menu rapsiöljy 1l
    1,50/kpl
  • Pirkka aprikoosinpuolikkaat sokeriliemessä 410/240 g
    1,29/kpl5,38/kg
  • Pirkka syöntikypsä mango 1lk
    5,99/kg
  • Mango syöntikypsä 600g Puerto Rico 1lk
    4,39/kpl7,32/kg
  • Pirkka laktoositon ruokakerma 15% 2 dl
    0,55/kpl2,75/l
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,60/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Himalajan karkea kristallisuola 500g
    4,15/kpl8,30/kg
  • Pirkka mustapippurimylly 120g
    3,19/kpl26,58/kg
  • Meira Aromikas mustapippuri 49g myl
    4,29/kpl87,55/kg
  • Santa Maria Tellicherry Pepper mustapippuri 70g mylly
    5,09/kpl72,71/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 27 arvostelua
  • Lumiperuna18.11.2018

    Oikaisu (?). "Kuori mango [...] Leikkaa [...] ruudukot kuoreen asti". Miten voi ensin kuoria mangon, ja sitten leikata ruudukkoja kuoreen asti? + Aika pieniä ovat annokset, jos tosiaan 4 annosta tuosta pitäisi saada. ... Mutta hyvää oli! Kermakastike toimi erityisen maukkaasti. Tehtiin pakastesipulien sijaan tuoreesta sipulista. Kalat olivat hieman mauttomia runsaalla suolallakin, lienee pakastetuotteen ominaisuus. Voisi kokeilla tuoreen kalan kanssa ensikerralla.

  • K-Kuluttajapalvelu18.11.2018

    Lumiperuna, kiitos tarkasta huomiostasi! Reseptiin on jäänyt valittettava virhe. Mangoa ei tosiaan kuorita aluksi. Korjaamme tämän virheen reseptiin.